Uitvaart » Crematie Zutphen e.o.

Uitvaart, crematie of begrafenis in Zutphen

Een sterfgeval is een emotionele gebeurtenis, dan wil je als familie niet met een groot bedrijf te maken hebben die erop uit is om zoveel mogelijk aan uw verdriet en verlies te verdienen. U wilt niet een uitvaartondernemer die alles voor u regelt maar iemand die de uitvaart namens u verzorgt. Onafhankelijk van verzekeraars, uitvaartcentra en crematoria zodat u zelf alle vrijheid heeft in uw wensen en mogelijkheden. Kleinschalig, persoonlijk en betaalbaar dat is VANDO Uitvaartzorg.

Persoonlijk, betrokken en in alle rust en ruimte voor uw wensen verzorgen wij de uitvaart, crematie of begrafenis in Zutphen, van uw dierbare overledene.

Samen met u, in overleg met u, want het is tenslotte uw uitvaart.

Ongeacht waar en hoe u bent verzekerd kunt u een beroep doen op ons. Met ervaring sinds 1989 kan u er zeker van zijn dat de uitvaart, crematie of begrafenis, in Zutphen in vertrouwde handen is.

Als kleinschalige begrafenisondernemer zijn wij persoonlijk in de omgang  en transparant in uitvaartkosten.

Begrafenis in Zutphen

In Zutphen is de algemene begraafplaats aan de Voorsterallee het bekendst.

Algemene begraafplaats Zutphen - VANDO Uitvaartzorg

Crematie in Zutphen

Voor een uitvaart met crematie wordt, in Zutphen, het méést gekozen voor een plechtigheid in crematorium de Omarming in Zutphen.

Crematorium Zutphen- VANDO Uitvaartzorg
Crematorium Zutphen- VANDO Uitvaartzorg

VANDO Uitvaartzorg is als begrafenis- en crematie ondernemer bekend met alle gebruiken omtrent een uitvaart met crematie of begrafenis.

Aan uw verdriet om het verlies van uw dierbare kunnen wij niets doen, wel kunnen wij u bijstaan in de tijd dat u afscheid moet nemen. Van mens tot mens zijn wij er voor u met een luisterend oor voor uw verhalen en door er gewoon te zijn in de dagen tot de uitvaart in Zutphen en erna.