Uniek afscheid nemen begint bij VANDO uitvaartzorg

                       PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING                                    M 06 418 581 71 (24/7 bereikbaar)

VANDO Uitvaartzorg - Opbaarmogelijkheden


Opbaarmogelijkheden...

Er zijn een drietal opbaarmogelijkheden, wij beschrijven ze in het kort hieronder.

Thuis opbaring...

Wanneer u het wenst, en de mogelijkheid ervoor is, kan u ervoor kiezen om uw dierbare thuis op te laten baren.
Thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving, heeft u de gelegenheid om in alle rust bij uw dierbare te zijn. U hoeft geen afspraken te maken met het uitvaartcentrum en u bepaald uw eigen bezoektijden van verdere naasten en belangstellenden. Bovendien is thuis opbaren, in vergelijking met uitvaartcentra, voordeliger.
 

VANDO Uitvaartzorg heeft alles in huis om thuis opbaren mogelijk te maken. Wij komen dagelijks bij u langs voor controle van de overledene zodat u zonder zorgen de laatste dagen voor de uitvaart bij uw dierbare kunt zijn.

Rouw-, uitvaartcentrum en 24-uurs kamer...

Wanneer thuis opbaren niet gewenst of mogelijk is kunnen wij gebruik maken van diverse uitvaart- en rouwcentra in ons werkgebied, dus ook vlakbij u in de buurt.

U kunt, na afspraak, uw dierbare bezoeken in de dagen voorafgaand aan de uitvaart. Ook is het mogelijk om een condoleance te houden met consumpties zoals koffie, cake enz. 

Een alternatief is het gebruik maken van een 24 uurs kamer, u ontvangt daarvan de sleutel en kunt zo vaak u wilt op bezoek gaan bij uw dierbare.
Door de huiselijke inrichting en de vrijheid die u heeft zit het gebruik ervan tussen thuis opbaren en uitvaart- of rouwcentra in. VANDO Uitvaartzorg beschikt zelf over Afscheidskamer Doesburg.
 

 Voor een uitvaart, begrafenis of crematie, naar wens in: Doesburg, Dieren, Ellecom, Spankeren, Brummen, Laag - Soeren, Eerbeek, Loenen, Beekbergen, Apeldoorn, De Steeg, Rheden, Velp, Arnhem, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Zevenaar, Voor Drempt, Achter Drempt, Baak, Zutphen, Laag - Keppel, Langerak, Loil, Wehl en Doetinchem.

UNIEK AFSCHEID NEMEN BEGINT BIJ VANDO UITVAARTZORG, PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING M 06 418 581 71 (24/7)