Uitvaart » Overige diensten

Overige diensten

Uitvaartzorg bestaat uit een aantal zaken die samen maken dat de uitvaart van uw dierbare overledene uniek is. Wij werken met diverse vooraanstaande bedrijven samen om het afscheid zo persoonlijk en betaalbaar te maken als het maar kan. Hoe de uitvaart eruit gaat zien ligt aan de gemaakte keuze's, wij bieden hierin alle vrijheid.


Laatste verzorging

Laatste verzorging

De laatste verzorging bestaat uit wassen, kleden en verzorgen van de overledene. U mag dit zelf doen of samen met ons deskundig team of u laat dit geheel aan ons over. 


Rouwvervoer

Staatsievervoer

Wij werken al vanaf 2010 samen met U-Zorg Mobility. Zij leveren alles op het gebied van rouwvervoer en verzorgen het overbrengen van de overledene. Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor koetsen, uitvaartbus enz.


Uitvaartkisten

Uitvaartkisten

Wij kopen onze uitvaartkisten in bij Unigra, DZU en Zavadi. Wij hebben daarmee een ruime keuze in uitvaartkisten, van eco tot massief eiken, van riet tot design. De keuze is aan u.


Rouwbrieven

Rouwbrieven

Wij drukken de rouwbrieven zelf, kwaliteit voorop en flexibel in de mogelijkheden. Onze collectie rouwbrieven wordt geleverd door Cantharus.


Uitvaartwinkel

Urnen en assieraden winkel

In onze online winkel verkopen wij urnen en assieraden voor internetprijzen. Alleen topkwaliteit en grote keuze uit diverse materialen.


Overbrengen

Rouwtransport

Een overledene overbrengen naar crematoria voor stille crematies of naar Schiphol brengen / daar ophalen of repatriëring naar of vanuit het buitenland? Wij hebben daarvoor een eigen bus tot onze beschikking. Ook voor collega ondernemers kunnen wij dit soort overbrengingen doen.