Uniek afscheid nemen begint bij VANDO uitvaartzorg

                       PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING                                    M 06 418 581 71 (24/7 bereikbaar)

VANDO Uitvaartwinkel voor urnen en/of assieraden

Urn(en) en assieraden bestelt u eenvoudig en voordeliger bij ons online...

Bij VANDO Uitvaartzorg koopt u eenvoudig online urnen en assieraden van topkwaliteit voor internetprijzen? Wij verkopen uitsluitend urnen en assieraden waar wij achter staan wat betreft prijs/kwaliteit verhouding zodat u nooit teveel betaald.

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen ontvangt u van ons een bevestiging met een factuur en een betaallink. Met deze betaalllink betaalt u, met iDEAL, via uw eigen bank de factuur, makkelijker kan het niet. Na ontvangst van de betaling zetten wij alles in werking om uw bestelling z.s.m. bij u te laten bezorgen.

Klik op de categorie urnen of assieraden welke u wilt zien

Urnen & assieradenwinkel

Snelle levering,14 dagen op zicht, niet goed geld terug garantie

Urnen Geert Kunen

Keramische art urnen van de bekende limburgse kunstenaar Geert Kunen. Geert Kunen maakt deze urnen met hart en ziel. Elke urn is uniek en heeft een diepere betekenis.

Urnen Celest

De Celest urnen zijn onderdeel van de Funeral Products Originals collectie. Modellen uit deze exclusieve lijn zijn door Funeral Products ontworpen, geschetst en geproduceerd. Samen met onze eigen designer zijn we instaat om innovatieve, moderne producten te creëren, welke hun inspiratie vinden in de artistieke aspecten van Dutch Design. Het belangrijkste focuspunt in dit proces was om deze moderne stijl te combineren met de wensen en belevingen van de nabestaanden.

Urnen Messing

Messing urnen, LoveUrns® collectie... Messing urnen zijn van topkwaliteit en schitterend vorm gegeven, van vlinder tot traan (teardrop), van vogel tot hart. Deze messing LoveUrns® zijn geschikt voor binnen en buiten.

Urnen keramiek, keramische urnen

Keramiek is een veel gebruikte materiaalsoort om urnen mee te vervaardigen. Speciaal geselecteerde ingrediënten worden door de diverse kunstenaars gemixt tot een keramische werkbare massa. Met deze klei boetseren de keramisten ieder hun karakteristieken producten met elk hun kenmerkende afwerking. De mechanische eigenschappen van keramiek maakt deze, na het bakproces, onvermurwbaar waardoor de urnen buitengewoon slijt- en stootvast zijn

Urnen biologisch

Bios - en biologische urnen... De bio-urnen worden met de hand gemaakt uit natuurlijke organische materialen waardoor deze volledig biologisch afbreekbaar zijn. De producenten van deze natuurlijke urnen zijn specifiek geselecteerd op hun volledige toewijding aan milieuvriendelijk produceren. Hierdoor kan worden gegarandeerd dat alle bio-urnen vervaardigd zijn uit grondstoffen die een plantaardige of minerale oorsprong hebben. De urnen kunnen worden gebruikt om het as in de aarde te begraven of voor een uitvaart op zee. Zodoende wordt het as op een symbolische en milieuvriendelijke manier terug toevertrouwt aan de natuur.

Urnen glasfiber

Dankzij de kenmerkende eigenschappen van het materiaal zijn glasfiber urnen uitermate standvastig. Het raster van deze urnen wordt opgebouwd uit een mengsel van glasfiber, hars en gips. Nadat er verschillende glazuurlagen op het product zijn aangebracht, worden de parelmoermotieven op de urn verlijmd. Na opnieuw de urn te hebben voorzien van glazuur worden de kleuren toegevoegd en uiteindelijk afgewerkt met een vernislaag. Het eindresultaat is een degelijk herinneringsproduct, voorzien van sprekende en moderne kleuren.

Urnen candleholders/waxinelichthouders

Candleholders/kaarsenhouders urnen... Kaarsenhouders zijn kleine urnen, van diverse materialen, waarin u een waxinelichtje kunt laten branden

Ashangers van Atlantis Memorials

De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door het sieraad heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Alle sieraden zijn, op bestelling, ook verkrijgbaar in geel- en witgoud. De levertijd van goudensieraden bedraagt ongeveer 6 weken. Zie voor actuele prijzen en artikelcodes de prijslijst onderaan deze pagina.

Benodigdheden

Vulsetjes, staanders enz.

Colliers en armbanden van Atlantis Memorials

Gourmetcolliers, slangenarmbanden en slangencolliers voor de Atlantis Memorials ashangers en asbedels. De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen.

Ashangers LOVEURNS® TREASURE™

De Treasure™ sieraden vinden hun inspiratie in de tijdloze designs van de LoveUrns® urnen. Deze kenmerkende ontwerpen zijn op de Treasure™ collectie toegepast, waardoor ieder sieraad een verlengstuk van de urnencollectie vormt. Ieder Treasure™ sieraad wordt vervaardigd uit het hoogwaardige 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Een aantal producten uit de Treasure™-collectie zijn tevens voorzien van emaillen of verguld, om hun verband met de bijpassende urn nog sterker uit te drukken. Het sieraad kan worden voorzien van een symbolische hoeveelheid as.

Tadblu Barrel bracelets

De producten van Tadblu zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen welke de tand des tijds zullen doorstaan. Iedere armband is uitgerust met een RVS ashouder. Deze kan voorzien worden van een symbolische hoeveelheid as, waardoor uw geliefde altijd dichtbij is. De herinneringsarmbanden zijn beschikbaar in verschillende stijlen en materialen, waardoor ze geliefd zijn bij zowel mannen als vrouwen.


 

Veilig betalen met plink van iDEAL


Overmaken via eigen bank ook mogelijk


Bezorging door postNL


Beveiligde website ( https in browser )


 VANDO Uitvaartzorg is dealer van Funeral Products,  voor een overzicht van alle urnen en assieraden kijk op de website van Funeral Products 

Noteer Artikelcode en kijk hieronder voor de actuele prijzen van de urnen en/of assieraden. U kunt deze dan bij ons bestellen.