Uitvaart » Verzekering

(Uitvaart)verzekering


Vrije keuze van uitvaartondernemer

U bent  altijd vrij om uw eigen uitvaartondernemer te kiezen. Ongeacht uw (uitvaart)verzekering. Ook bij een diensten polis (ook wel natura verzekering genoemd) van bijvoorbeeld Dela, Yarden of Monuta bent u nog steeds altijd vrij om uw eigen uitvaartondernemer te kiezen.

Wij regelen verder alles voor u met uw (uitvaart)verzekering.

U bent in de praktijk bij ons ook bijna altijd goedkoper uit dan dat de uitvaart door uw (uitvaart)verzekering wordt verzorgd. Zelfs zonder een eventuele korting die u mogelijk misloopt bent u bij ons nog steeds goedkoper uit.

De belangrijkste reden dat nabestaanden zelf een kleinschaligere uitvaartondernemer de uitvaart laten verzorgen is de persoonlijke manier van werken. Ook besteedt een kleinschalige uitvaartondernemer veel meer tijd aan een uitvaart.

U kunt met alle (uitvaart)verzekeringen bij ons terecht

U kunt met alle (uitvaart)verzekeringen bij ons terecht. Onder andere (uitvaart)verzekeringen van: Dela, Yarden, Monuta, Nuvema, Ardanta, ASR, Reaal, Axent, Proteq, Nationale Nederlanden enz.

Bel ons bij een overlijden en wij melden het overlijden bij uw (uitvaart)verzekeraar en zorgen er voor dat de (uitvaart)verzekering aan u of ons wordt uitgekeerd. U hoeft daar zelf niets voor te doen.

Niet verzekerden

Is er géén (uitvaart)verzekering dan loont het zeker om VANDO Uitvaartzorg de uitvaart te laten verzorgen.

Wij zijn veel voordeliger dan de grotere uitvaartondernemingen, persoonlijker en transparanter. Laat u overtuigen en vraag kosteloos een voorgesprek aan en vergelijk de kosten met andere uitvaartondernemingen. Het is ook mogelijk om een offerte online bij ons aan te vragen.