Uitvaart » Winkel » Armbanden Atlantis Memorials 925 zilver

Armbanden Atlantis Memorials zilver

Slangen armbanden geschikt voor de sieraden uit de Atlantis Memorials collectie. De armbanden zijn uitgevoerd met een stevig karabijnslot. De dikte van de armband bedraagt ongeveer 3,0 mm.
De assieraden van Atlantis Memorials worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking, waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door de hanger heen om een lange en veilige gebruiksduur te kunnen garanderen.

De Atlantis Memorials sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen.

Alle armbanden zijn, op bestelling, ook verkrijgbaar in geel- en witgoud. De levertijd van gouden armbanden bedraagt ongeveer 6 weken. Download de Adviesprijslijst Sieraden voor de actuele prijzen, u kunt deze dan bij ons bestellen.


Adviesprijslijst Sieraden 2019
PDF – 2.0 MB 58 downloads